SocialMedia

Bepaal zelf je online imago!

Belang van Social Media?

Heel veel mensen zoeken tegenwoordig informatie online voordat ze een beslissing nemen. Je hebt dit ongetwijfeld ook reeds gemerkt in je directe omgeving. Je zal geregeld vragen krijgen over je online aanwezigheid. De grote valkuil hierbij is dat jouw online uithangbord niet voldoende wordt aangepast. Social Media Marketing kan je hierbij helpen.

Sociale media en websites zijn natuurlijk geen vervanging van het gewone netwerken. Kwalitatief werk blijft nog steeds de beste reclame. Facebook en co zijn echter perfecte hulpmiddelen om ook jouw visitekaartje te presenteren op een alternatieve manier.

Weet dat internet en social media ook voor JOU belangrijk zijn, misschien is het wel handig om daarbij professionele hulp in te roepen. Waarschijnlijk zal je tijdens ons gesprek nog opportuniteiten ontdekken.

Ook jij bent nu mijn webpagina aan het lezen en misschien heb je die wel gevonden via mijn facebookpagina. De bijkomende informatie die hier staat, geeft jou waarschijnlijk  het inzicht dat je verwachtte… Althans dat is de bedoeling.

Voor wie?

Iedereen die zijn zaak online wil promoten en die gebruik wil maken van de beschikbare middelen om zo goed mogelijk te scoren in search engines zoals google. Afhankelijk van de noden en het budget kan ik voor jou of kan jij zelf een aantal stappen zetten om jouw online imago uit te bouwen of te versterken.

Waarom GCConsultancy?

Als gediplomeerde in de marketing met een jarenlange ervaring in de informatica en een stevige interesse in sociale media en digitalisering, kan ik jou mee helpen denken vanuit verschillende invalshoeken.

Om jou nog beter te helpen ben ik momenteel bezig om mij nog verder bij te scholen in e-marketing.

Wat?

We maken samen eerst een analyse (ongeveer 60 min) van wat er al bestaat en wat er nog moet bijgemaakt worden. Nadien beslissen we samen of een nieuwe/aangepaste facebookaccount een toegevoegde waarde kan zijn? Kan een integratie van facebook met de website een toegevoegde waarde betekenen? Moet alleen de website eens aangepast worden?

 

Ik wil mijn online imago optimaliseren