Websites

Mijn online visitekaartje!

Wat?

Een professionele website die goed werkt op alle platformen (smartphone, tablet, pc) en die makkelijk te onderhouden is. Door het gebruik van een goed basisplatform (WordPress) en een aantal doordachte integraties optimaliseren we de vindbaarheid in zoekmachines.

Waarom?

Een website blijft nog steeds een heel belangrijk element bij het online opzoeken. Ondanks het stijgend belang van Social Media hebben nog veel mensen de neiging om eerst de website van een bedrijf te bezoeken. Als dit niet het geval was, dan was je dit nu niet aan het lezen… Het ontbreken van een website is voor veel online ‘shoppers’ een reden om direct naar de volgende te gaan. Wat zeker zo erg is, is een website die ‘dood’ is. Verouderde informatie of pagina’s die niet meer laden helpen ook niet om de bezoeker te overtuigen om jou te kiezen.

Voor Wie?

Iedereen die een bedrijf heeft. Ik ben er van overtuigd dat elk bedrijf belang heeft bij een professionele online aanwezigheid. Een website is ook een visitekaartje!

Als je nog geen website hebt… klik dan zeker op onderstaande knop en vraag snel een gesprek aan om te zien hoe we dit samen kunnen optimaliseren.

Als je wel al een website hebt en je vindt dat het tijd is om aan te passen. Een tweede opinie kan nooit kwaad. Ik bespreek ook graag met jou de mogelijkheden om samen te werken.

Voorbeelden ?

Natuurlijk heb ik deze site ook zelf gebouwd en worden er hier geregeld nieuwe dingen uitgeprobeerd. Op de referenties pagina zie je een compleet overzicht, maar hier heb je al een paar voorbeelden.

Shop Iduna Gezond Genieten

Shop Iduna Gezond Genieten

Bachbloesemcoach

Bachbloesemcoach

Febris Biorisk

Febris Biorisk

AMJ Creations

AMJ Creations

CV Stremersch

CV Stremersch

Massage Voor iedereen

Massage Voor iedereen

Rebel's Closet

Rebel's Closet

Dakwerken Thomas Mariman

Dakwerken Thomas Mariman

Iduna Gezond Genieten

Iduna Gezond Genieten

Mijn inbreng?

Wie gaat ‘googlen’ op informatie over een website, wordt al snel overdonderd met een hoeveel termen (SEO, SEA, Above the fold, Mobile Device friendly, Drupal, WordPress, integratie, webshop, …). Ik zie het als mijn taak om je te gidsen tussen al deze termen en te zorgen dat je een professionele website hebt die voldoet aan de vereisten van het moment. Met een onderhoudscontract wordt de website op geregelde tijdstippen bijgewerkt en krijg je ook een woordje uitleg bij de analyse van de statistieken.

Wat kost het?

Het is moeilijk om hierop een vaste prijs te kleven omdat geen twee situaties dezelfde zijn. Daarom bespreken we samen om te kijken wat jij wil, waaraan er nog nood is en wat ik kan doen voor jou. Hierdoor kan ik het pakket en de activiteiten ook aanpassen aan jouw specifieke situatie.

Tijdens een eerste gesprek van ongeveer 60 minuten bekijken we samen jouw situatie. De conclusie van dit gesprek wordt dan vertaald in een gepersonaliseerde offerte.

Ja, ik wil mijn online visitekaartje bespreken!