Wat is het belang van een goed onderhouden website?

Ontdek het op deze pagina of…Toch liever een afspraak

Mijn website staat online. En nu?

Je kan er voor kiezen om die gewoon te laten staan en er niet meer aan te (laten) veranderen. Het gevolg zal zijn dat je website snel veroudert zowel op vlak van informatie als van onderliggend platform. Waarschijnlijk weet je wel dat google graag heeft dat er recente informatie staat op de websites die ze voorstellen, dus riskeer je hier ook meer goed aangeschreven te staan. Maar je hebt natuurlijk niet geinvesteerd in een website om die daarna te verwaarlozen.

De enige juiste keuze is :

Zorg voor een goed websitebeheer!

Waaruit bestaat dat en hoe kan ik je hierbij helpen?

Technische ondersteuning.

Het is nodig om te zorgen dat het platform en de tools die gebruikt zijn om je website te bouwen up to date worden gehouden.

Analyse.

Wordt mijn website bekeken? Bereik ik de juiste mensen? Waar komen mijn bezoekers vandaan?…. Het is heel nuutig om te weten wat je bezoekers doen en om daarop in te spelen (technisch en’of inhoudelijk).

Informatie aanpassen.

Nieuwe berichten, foto’s,.. op je pagina’s zetten. Nieuwe pagina’s maken. Het is noodzakelijk om up to date te blijven, zorg er daarom voor dat dit op geregelde tijdstippen gebeurt!

Opvolging.

Hoe dikwijls denk je niet ‘ik moet eens..’. Met aanpassingen aan de website is het niet anders. Een goed websitebeheer draait dus ook om opvolging. Het is handig als je webmaster je daarbij kan helpen, je kan dan ook van die ervaring gebruik maken!

Mijn voorstel!

Om jou te helpen om van jouw website een succes te maken, heb ik 3 pakketten uitgewerkt.Ik geef graag advies welk pakket het beste bij jouw situatie past.

  • Deze tarieven en voorwaarden zijn enkel geldig voor het ondersteunen van WordPress websites/webshops
  • * Korting op de normale uurprijs voor werken in regie.
  • Alle vermelde prijzen zijn excl BTW
  • Alle beschreven diensten op basis van overeenkomsten voor 1 jaar ongeacht betalingsmodaliteit.
  • Betaling bij aanvang van de ondersteuningsperiode
  • Bij keuze voor jaartarief wordt eerste jaar wordt pro-rata temporis berekend op basis van de opstart van de dienst.