Selecteer een pagina

Hallo,
Ik ben Geert Clemminck en heb in 2016 beslist om GCConsultancy op te richten.Geert Clemminck

De bedoeling van deze pagina is om jou de mens achter de zaak te laten ontdekken. Mijn professionele levensweg kan je lezen op mijn LinkedIn pagina (zowel in het Engels als het Nederlands).

Regelmatig zie ik zelfstandigen die fantastisch zijn in wat ze doen. Het is een echt plezier om die mensen bezig te zien en te horen over hun eigen passie. Maar als je dan vraagt naar hun e-mails, facebook en zelfs website, dan krijg je een heel ander verhaal. Ik stel vast dat veel vakbekwame mensen onvoldoende tijd en energie kunnen of willen steken in het optimaliseren van hun processen en het uitbouwen van hun online imago. En dat is jammer… ik vind dat die mensen goede ondersteuning verdienen.

DAAROM ben ik dus begonnen met GCConsultancy!

Ik wil mijn klanten mee laten genieten van mijn ervaringen en interesses:

  • Marketing
  • Informatica
  • mensen laten meegenieten van mijn kennis en die gebruiken om hen te helpen.

De mix van dit alles maakt mijn aanbod uniek!  Maar misschien toch een beetje meer uitleg hoe dit alles kan samenwerken.

Tijdens mijn opleiding marketing was ik er al van overtuigd dat het uitbouwen van een goed imago een belangrijk onderdeel van succes is. Het is ook daarom dat ik steeds geïnteresseerd ben gebleven in de evolutie in die wereld. Het gevolg daarvan is een bijscholing voor e-marketing en social media marketing. Bovendien sluit dit aan bij mijn andere grote interesse informatica.

Al van jongs af aan is er steeds een interesse geweest voor informatica, cijfers en de evolutie in die specifieke wereld. Het mag dan ook niemand verbazen dat ik op een bepaald moment beslist heb om mij hier verder in te verdiepen. De carriere switch die daar het gevolg van was gaf mij de mogelijkheid om nog steeds mensen een dienst te bewijzen en tegelijk met informatica bezig te zijn.

Ik geniet ervan om mensen te kunnen helpen en ik word er dan ook blij van als onze gezamenlijke inspanningen een prachtig resultaat opleveren.

Naast dit nieuwe traject blijf ik ook nog steeds beschikbaar voor bedrijven als project of service manager op freelance basis. Op basis van mijn ervaring gaat mijn voorkeur uit naar CRM en andere ondersteunende diensten, maar ook een nieuwe uitdaging spreekt mij wel aan!

Natuurlijk wil jij nu ook eens, vrijblijvend, ontdekken welke toegevoegde waarde ik jou kan bieden. Ga naar de contactpagina en voorzie ongeveer een uur tijd zodat we dit rustig kunnen bespreken.

UPDATE : Ondertussen zijn er zoveel mooie aanbiedingen van bedrijven binnen gekomen voor freelance activiteiten dat ik genoodzaakt ben om alle andere activiteiten verder af te bouwe. Dit betekent dus dat ik op dit moment geen nieuwe klanten meer kan aannemen voor website en/of andere online ondersteuning.