Optimalisatie van IT omgeving

In een vorige blog heb ik reeds het begrip IT-infrastructuur gekaderd. Wie dit wil nalezen kan op de link klikken. Nu is het de moment om hier meer mee te doen en dus te starten met optimalisatie.

Wat is optimalisatie?

Het doel van optimalisatie is dat er een voordeel voor de ondernemer is, dat er vroeger niet was. Dit kan een kostenbesparing zijn, maar kan net zo goed een verbetering in een proces zijn dat een kleinere foutenmarge heeft of tijdsbesparing oplevert. Om goed te optimaliseren moet je de normale zaken eens in vraag stellen. Het gebruik van toestellen of programma’s maar net zo goed de manier van werken. Bij GCConsultancy concentreren we ons op alles wat met ‘administratie en computer’ te maken heeft.

(meer…)

Overzicht diensten en blog

Hallo,

Vandaag de website aangepast om een duidelijker overzicht te geven dan de diensten die ik aanbied. Je kan al direct eens een kijkje nemen op de overzichtspagina

Het eerste echte blogbericht zit ondertussen in de ontwerpfase en zal normaal volgende week dinsdag online gaan. Het is daarna de bedoeling om op zijn minst 1x per maand mijn interpretatie te geven over een onderwerp dat verband houdt met de diensten die ik jullie ga leveren.

Ik hoop dat jullie er even hard naar uitkijken als ikzelf.

Tot volgende week,

Geert

 

Ontwerp website

Hallo,

Zoals je kan zien, ben ik volop aan het werken aan de website. In de komende dagen worden alle deelrubrieken aangevuld en wordt ook een contactformulier voorzien. Mocht u ondertussen al vragen hebben dan kan u mij contacteren op het nummer +32473510017.

Tot binnenkort.

Geert